Winter actie 2016 - Doorzoek de kerstboom

Mededelingen en aankondigingen van de spelleiding.
Gesloten
Shadow
Berichten: 11955
Lid geworden op: di 31. mei 2011, 17:55

Winter actie 2016 - Doorzoek de kerstboom

Bericht door Shadow » ma 5. dec 2016, 10:53

Beste zakenmannen en vrouwen,

Verlaat je kantoor en wees er elke dag vroeg bij want de winteractie gaat van start! Buiten het kantoor staat een hele bijzondere kerstboom die helemaal bedekt is met sneeuw. Als je de kerstboom op bepaalde plekken aanklikt kun je kerstballen vinden en op die manier hele leuke nieuwe status symbolen verdienen!

En zo werkt het:

Doorzoek de takken van de kerstboom voor kerstballen van 5 december tot en met 9 januari. Deze kan je dan tot en met 23 januari voor unieke statussymbolen omwisselen en zo heel veel aanzien vergaren!

De kerstboom bevat 15 verschillende plaatsen waar de kerstballen verstopt kunnen zitten. Je hebt elke dag vijf gratis pogingen, elke volgende poging kost je één Coin. Ga met je muis over de boom en zoek de verstopte kerstballen, klik op een bal om deze plaats te kiezen.
Afbeelding
Via de link "inwisselen" bij de kerstboom kun je deze voor drie verschillende statussymbolen omwisselen. En dit zijn ze:
Afbeelding AfbeeldingAfbeelding
Alle symbolen zijn, mits je voldoende ballen hebt verzameld, meerdere keren te verkrijgen. Let op: Deze symbolen zijn niet te verkopen. Je kunt ze wel verschenken.

We wensen je hele fijne kerstdagen toe!

Jouw Kapilands team

Gesloten